петък, 24 октомври 2008 г.

Лесбийки окупират тв ефира

Риалити предаванията лансират любовта между жени

След „Биг брадър” и предаването „Сървайвър” предложи на тв аудиторията лесбийски сюжет. Явно този сезон продуцентите са се наговорили да лансират любовта между жени и от всички телевизии извират нежни еднополови емоции.

За капак и един от най-хитовите в момента сериали „Л-връзки” е със същия сюжет. Зрители недоволно коментират, че са принудени да гледат хомосексуални герои.

За пореден път се доказа, че риалити шоутата в България не трябва да бъдат излъчвани в толкова ранни часове, когато масово българските деца са пред телевизора.

Не е ясно на кого от продуцентите на двете най-гледани риалитита първое дошла идеята за лесбо шоу, но е факт, че и двата формата залагат на едно и също, за да привлекат публиката.

В „Биг брадър” любовният триъгълник между откровената лесбийка Даниела-Малнол и двете й фаворитки Иванина и Наталия тъкмо започна да се разплита. А в „Сървайвър” хомоемоциите тепърва предстоят.

Силвия Димитрова и Ваня Бонева са жените, между които очевидно е имало сексуални искри. Това стана ясно, след като Ваня в интервю заяви, че Силвия й липсва истински, освен че я харесва като човек.

Бонева казва, че няма нищо против и да бъде по-близка с бившата си съплеменничка, като съвсем смело добавя, че би искала да има „сексуални контакти” с нея. Сега остава зрителите да тръонат в очакване на следващите епизоди, за да разберат дали изказването на Ваня има почва или е евтин рекламен трик.

kliuki.net

Няма коментари: