понеделник, 6 октомври 2008 г.

От кого е бременна Преслава?

Фолк звездата Преслава е бременна - или поне такива са последните слухове сред фолк-средите.
Така и не става ясно от кого може да е въпросната бременност, макар в последно време отношенията между певицата и бившия й възлюбен - един от собствениците на „Син Сити" - Петко Димитров.

Едва ли ще да е и Коко Динев, не че не му е навик да сее деца сред чалгаджийките. В култово интервю, което публикувахме неотдавна, Емилия призна, че Преслава е преспала с Коко Динев и че сама му се предложила като казала, че той сега е разведен и следователно свободен да избира.

За Преслава се носят доста клюки за сексуални подвизи, след които , незнайно защо , винаги тя се оказва изоставената. Обяснение за това може да бъде и скандалното й поведение. Миналата седмица фолк певица №1 за 2007 г. изуми гостите на заведение в Сандански. Преслава бе в компанията на млади момчета, които имаха фирмено парти. Красавицата от Добрич, видимо доста добре пийнала, а според други вероятно е взела и по-силни стимуланти, танцуваше на сцената, на масите, на седалките. Когато се появи колегата й Борис Дали, Преслава взе да имитира танцьорка от еротичен клуб и извиваше пищния си бюст около него. После се заопипва с по-закръглена от нея дама на сцената.

Според сервитьори, тя си е тръгнала в компания на двама млади мъже.

Може би и тя не знае от кого /ако/ е бременна.

Източник: kliuki.net

Няма коментари: