петък, 31 октомври 2008 г.

Най-скъпите бракоразводни споразумения


Когато богатите се женят, те пръскат милиони, за да си поръчат най-скъпите дизайнерски тоалети и да организират най-бляскавото парти. Често обаче браковете траят кратко и следват шумни и умопомрачително скъпи разводи. Ето кои са петте най-скъпи бракоразводни споразумения, класирани от портала millionaire.com.

ЕДИН ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ МЪЖЕ В СВЕТА, РУПЪРТ МЪР-ДОК, развива световната си медийна империя, след като през 1952 г. наследява австралийския вестник на баща си. През 60-те години Рупърт сключва брак с Анна и двамата остават заедно 32 години, като от­глеждат три деца. Разделят се приятелски през 1998 г. Скоро след това обаче Рупърт принуждава Анна да се откаже от News Corporation и ръкавицата е хвърле­на. През юни 1999 г. разводът става факт, след като Рупърт се съгласява жена му да вземе 1,7 млрд. долара (110 млн. долара от тях получава кеш). Седемнайсет дни по-късно Мърдок вече е младоженец.

Аднан Кашоги и Сорая Кашоги

874 млн. долара

САУДИТСКИЯТ БИЗНЕСМЕН АДНАН КАШОГИ СКЛЮЧВА БРАК СЪС СЪПРУГАТА СИ СОРАЯ ПРЕЗ 1961 Г. Семейният им живот е пълен с изневери и извънбрачни връзки. Разводът им през 1982 г. донася на Сорая 874 млн. долара след извънсъдебно споразумение. Аднан натрупва богатството си като международен дилър на оръжие за кралското семейство на Саудитска Арабия, компанията му притежава банки, хотели и недвижими имоти по цял свят.

Крейг Makkoy и Уенди Makkoy

над 460 млн. долара

БИЗНЕСМЕНЪТ МАККОУ СРЕЩА УЕНДИ В УНИВЕРСИТЕТА „СТАН-фОРД", където тя преподава. Двамата сключват брак през 1974 г. През 1995 започва бракоразвод-нота им дело и Уенди иска близо 200 000 долара месечна издръжка, за да „поддържа стила си на жи­вот". След като делото приключ­ва, тя отнася 460 млн. долара, повечето във вид на акции на фирмата Nextel. Крейг Makkoy натрупва състояние след като превръща неуспешната кабелна телевизионна услуга, която насле­дява от баща си, в проспериращ бизнес, а през 1981 г. придобива лиценз за клетъчни телефони, което се оказва наистина добър бизнес.

Нийл Даймънд и Марша Мърфи

150 млн. долара

ОБИЧАНИЯТ В ЦЯЛ СВЯТ ПЕВЕЦ НИЙЛ ДАЙМЪНД СЕ ВЛЮБВА В МАРША през 1969 г., когато отива да си купи цигари. Тогава е женен, но му трябва изключител­но кратко време да се разведе и ожени отново. След 25-годишен брак, през 1994 г. двамата се раз­делят, заради

слухове, че той има извънбрачни връзки. Споразуме­нието при развода им възлиза на 150 млн. долара. Нийл твърди, че с готовност е дал парите, защото тя му е родила прекрасни деца.

Стивън СпилБърг и Ейми ЪрВинг

100 млн. долара

РЕЖИСЬОРЪТ СЕ ЖЕНИ ЗА АКТРИСАТА ПРЕЗ 1985 Г. След официалното подписване обаче отношенията им се влошават. Двамата често споделят, че страстта е изчезнала. През 1989 г. една от най-прочутите двойки в Холивуд се раздели по взаимно съгласие. Стивън даде на майката на сина си Макс при­личната сума от 100 млн. долара.

kliuki.net

Ева Лонгория

Никой не виждал в Ева бъдещата звезда и сексбомба. Тогава тя била грозното патенце и често си мислела, че е осиновена, а красивите й сестри подмятали, че най-вероятно са я подменили в родилното. Това не я сломило. Ева била убедена, че в този свят има по-важни неща от красивата външност и заля­гала над учебниците, без да обръща внимание на ехидни­те и често злобни коментари на съучениците си.

Но както се случило с грозното патенце в приказка­та на Андерсен, в пубертета малкото мургаво момиченце изведнъж разцъфтяло в оча­рователна млада дама. Пред изумения поглед на сестрите си и околните тя се превърна­ла в най-популярното момиче в училището. Не блестяла с голям бюст, нито била висока, но се справила без проблем с недостатъците си.

Поредната красавица

Едва пристигнала в града на ангелите, Ева спечелила поредния конкурс за красота. Освен короната привлякла вниманието и на кастинг-продуцент, който й предло­жил роля. Първата й поява на екрана е през 2000-та година и била съвсем скромна: стюардеса номер 3, в епизод на хитовия сериал „Бевърли Хилс 90210". След това започ­нали да й предлагат роли на латиноамериканки в най-раз­лични телевизионни продук­ции. Едновременно с малките си участия по телевизията, работела като фотомодел и се снимала за мъжки списания. Докарвала си допълнително пари и като танцувала в кабаре. Времето минавало и Ева започнала да си мисли, че съдбата й е да бъде просто поредната хубавица с голяма амбиция, която ще си остане в периферията на Холивуд. Ала животът й бил подготвил друго...

Две години след първата си роля тя се омъжила за посредствения актьор Тайлър Кристоферсън и била наис­тина щастлива. „Същинска приказка! Носи ми закуската в леглото, чувствам се на сед­мото небе", споделила за брака си актрисата. Малко след като станала госпожа й предложи­ли първата и главна роля - на полицайката Венеса Круз в сериала L. A. Dragnet. Но само след първия сезон, сериалът бил свален и Ева отново се обезкуражила, без да знае, че успехът е съвсем близо.

Отчаяна съпруга?

След прекратяване на сним­ките на L.A.Dragnet, телевизи­онното студио ABC й предло­жило роля в новия им сериал, като компенсация. Наимено­ванието на про­екта й прозвучало несериозно, но тъй като нямала други ангажименти, се съгласила да стане част от „Отчаяни съпруги" Поверили й ролята на разг­лезената богаташка Габриел Солис.

Сериалът се превърнал в абсолютен хит, а Ева - в мегазвезда! Грозното патенце от Тексас толкова добре се превъплъщава в ролята си, че за отрицателно време ауди­торията на сериала се влюбва в нея! Но успехът и парите отново не й гарантират приз­нание. Критиците я смятат за посредствена хубавица, която разчита на визията си, а не на актьорски талант. Тя е единствената от четирите ак­триси, която не е номинирана нито за „Еми", нито за „Златен глобус". Всички очакват скан­дал, но Ева не напада колеж­ките си и приема всичко през смях. „Смятам, че смехът е най-доброто средство за справяне с такива ситуации.

Научих се на това, още докато бях на осем годинки и не ме е подвело", споделя Ева. На наградите на MTV отива облечена само по... бански и предизвиква небивал фурор! Но разбира се, липсата на но­минация я подтиква да изиска от сценаристите да намалят максимално сцените, в които тя е само по бельо, както й да добавят малко драматизъм към образа на Габи.

Въпреки че на екрана е сексуална тигрица, Ева не обича любовните сцени: „Це­лувката е толкова съкровен и интимен момент. Смятам, че • можеш да се целуваш само с особено близък човек".

След първите успехи на се­риала, Ева тихо се развежда с Тайлър и след няколко месеца папараците я снимат сияеща в прегръдките на баскетболната звезда Тони Паркър. Единст­веният й коментар за развода е, че просто не е била готова за отговорностите на брака.

Другата Ева

Габи Солис носи на Ева Лонгория милиони долари, както и договор с козметич­ния гигант L'Oreal Paris. Ева продължава да се занимава с това, което я прави щас­тлива. Актрисата използва всеки свободен момент, за да избяга от градската суматоха и да се отдаде на любимото си скално катерене. Когато е под стрес, просто отива да потанцува салса или потъва в книги, свързани с историята на Латинска Америка.

Днес живее в Лос Андже­лис, в дом, който сама е обза­вела. „Искам мястото където живея, да е истински дом, а не музей. Да създава уют и спокойствие. Сигурно, когато един ден спра да се снимам, ще се занимавам с интерио­рен дизайн, но до тогава има още много, много време!"

kliuki.net

неделя, 26 октомври 2008 г.

Ути Бъчваров: За малко да умра в планината

342 метра височина не достигнаха на Ути Бъчваров, за да покори Елбрус. Телевизионният топготвач не можа да сбъдне голямата си мечта и да изкачи най-високия връх на Евро­па (5642 м). Той ^Достигна едва до 5300 м в превземане­то на Кавказ, откъдето се върна преди седмица. Разредeният въз­дух и ниските температури всяка година. Можех и аз да съм сред труповете", разказа Бъчва­ров. Той твърди, че точно в този мо­мент разбрал защо толкова алпинис­ти намират смъртта си след ледове и върхове.

"Това е нещо магично, което про­дължава да те тегли нагоре напук на здравия разум. Струваше ми много да се преборя със самия себе си, ма­кар да бе ясно, че организмът ми не е подготвен да продължа. Около де­сетина минути водих вътрешна бор­ба, преди да се предам окончателно", спомня си Ути.

Той замина за Кавказ като част от 15-членна българска експедиция, която алпинистът ни Евгени Динев заведе в края на лятото. Преди това Ути цяла година тренирал активно по по-ниски върхове, но открил, че така и не е подготвен за препятствие­то, което го очаква.

"Цялото изкачване отне на колеги­те алпинисти към девет часа, но аз се предадох на петия", 28омня си УТйт "Катерехме се с едни миньорски лам­пички на каските, подобно на све­тулки. И най-неприятното беше да гледам как другите светулки "отли­тат" към върха, а моята се отделя са­ма и тръгва надолу". Накрая до Ел-брус все пак се добрали само полови­ната от алпинистите.

"Победата беше фифти-фифти, но част от българите все пак се добраха до Елбрус", казва Ути. Той обаче се радва, че поне бил възнаграден за об­ръщането си с гледката на възможно най-красивия изгрев, който се раз­кривал от планината.

"Тъй като Елбрус е с около 1000 метра по-висок от останалите вър­хове наоколо, на практика аз виждах чак до границата с Грузия. Бе точно в момента, когато слънцето се по­казва, и гледката бе изключително за­помняща се", разказва той. "Няма да правя филм или нещо подобно за то­ва изживяване. За мен подобен тип преживявания се делят на две - или го правиш заради работата, или за да се кефиш, но не бива да смесваш две­те неща. На този етап аз съм стигнал дотам да правя определени неща са-. мо заради тръпката", разказва Бъчва­ров. Единствената сфера, в която удоволствие и труд се смесват, е гот­венето на екрана - се вече сутрин е вечер.

Същата тръпка ще го запрати след няколко месеца в Аляска, където той си е заплюл ново екстремно удоволс­твие - сноуборд - спускане директно от хеликоптер в пръхкавия сняг. "Тренирам усилено в нашите плани­ни, но знам, че в Скалистите удоволс­твието ще е друго, споделя Бъчва­ров. Ути предпочита поне веднъж в годината да залага на ексцентрични хобита, които му държат душевна си­тост за цялото време.

"Буквално пълзяхме по дебел лед, тъй като всъщност целият връх е един ледник. Катерехме при минус 30 градуса, а насреща ни духаше вятър със скорост 40 км в час. При това четири дни бяхме чакали да се появи това "благоприятно време" за изкачване, защото в предишната сед­мица бе още по-зле", разказва кули­нарният спец. По времето на още по-тежките бури групата стояла блоки­рана в един фургон на 4200 м над­морска височина в очакване вятърът да утихне. Накрая точно в нула часа през нощта се устремили към върха, като напредвали със скорост от 100 метра в час.

kliuki.net

петък, 24 октомври 2008 г.

Най-големите звезди поздравиха Кеворкян

Легендарният водещ на „Всяка неделя” Кеворк Кеворкян събра в салоните на „Шератон” истинска плеяда от звезди за примиерата на книгата си, която вече може да се намери в книжарниците. Наред с имена като Коста Цонев и Цветана Манева се появиха и актуални лица от тв елита като Радина Червенкова и Мира Добрева. Бившата водеща на новините на БНТ се появява за първи път на светско събитие след раждането. Сред останалите знаменитости бяха Камелия Тодорова, Глория, Кичка Бодурова и Драго Драганов. На тържеството не липсваха и политици. Йордан Цонев, Мирослав Севлиевски, както и министърът на културата Стефан Данаилов поздравиха Кеворкян наред с Бриго Аспарухов и Красимир Райдовски.

kliuki.net

Лесбийки окупират тв ефира

Риалити предаванията лансират любовта между жени

След „Биг брадър” и предаването „Сървайвър” предложи на тв аудиторията лесбийски сюжет. Явно този сезон продуцентите са се наговорили да лансират любовта между жени и от всички телевизии извират нежни еднополови емоции.

За капак и един от най-хитовите в момента сериали „Л-връзки” е със същия сюжет. Зрители недоволно коментират, че са принудени да гледат хомосексуални герои.

За пореден път се доказа, че риалити шоутата в България не трябва да бъдат излъчвани в толкова ранни часове, когато масово българските деца са пред телевизора.

Не е ясно на кого от продуцентите на двете най-гледани риалитита първое дошла идеята за лесбо шоу, но е факт, че и двата формата залагат на едно и също, за да привлекат публиката.

В „Биг брадър” любовният триъгълник между откровената лесбийка Даниела-Малнол и двете й фаворитки Иванина и Наталия тъкмо започна да се разплита. А в „Сървайвър” хомоемоциите тепърва предстоят.

Силвия Димитрова и Ваня Бонева са жените, между които очевидно е имало сексуални искри. Това стана ясно, след като Ваня в интервю заяви, че Силвия й липсва истински, освен че я харесва като човек.

Бонева казва, че няма нищо против и да бъде по-близка с бившата си съплеменничка, като съвсем смело добавя, че би искала да има „сексуални контакти” с нея. Сега остава зрителите да тръонат в очакване на следващите епизоди, за да разберат дали изказването на Ваня има почва или е евтин рекламен трик.

kliuki.net

вторник, 21 октомври 2008 г.

Игра на гоненица с Христо Запрянов

Хващащият в изневяра сладурът Христо Запрянов дебютира в тв ефира с новото риалити шоу по телевизия Диема „Хванати в изневяра”. Форматът идва от Щатите, къдетовече осми сезон се реализира изключително успешно. Изглежда, че Христо, който до сега беше потънал изцяло в спортния свят като главен редактор на вестник „Тема Спорт”, стремглаво тръгва по петите ни и може бързо да направи от нас герои в риалитито. Негова страст е актьорското майсторство, а призванието му по настоящем- да разконспириракръшкачи! Ставаме свидетели на всевъзможни ситуации, драматични обрати, забавление, разбити сърца и адреналин в големи дози. Водещият и екипът смело разплитат интриги и хващат изневярата винаги в най-кулминационния момент. Ние обаче сме суеверни и бихме посъветвали Христо да си има едно наум, защото не се знае кога сам може да попадне в капака на изневярата. Все пак никой не е застрахован откъде може да го връхлети изкушението, макар че самият той уверено твърди, че изневярата се разминава с начините му на мислене, възпотание и най-вече на самоуважение.

kliuki.net

Брад Пит и Джордж Клуни

Трудно можем да откъснем поглед от тях: Джордж Клуни- един от най-сексапилните и желани ергени на Холивуд, Брад Пит- обвързан, но все така сексапилен и още по-желан. Клуни отбелязва, че самият той не може да си се представи на мястото на Брад Пит и Анджелина Джоли, тъй като му липсва достатъчно търпение да се грижи за семейство. Може да се постави обаче редом до Брад Пит, заедно с когото са спираща дъха гледка. А какво ще кажеш да затаиш дъх за около два часа? Може да го направиш с филма “Burn after Reading”, където те участват! Остава само да тръпнем в очакване за ударна доза сексапил на премиерата.

kliuki.net

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов вписа името си в българската футболна история. Освен със сексапилното си излъчване, той се превърна в легенда и с феноменалния си трансфер в един от най-класните футболни клубове в Европа. Мечтата на всички български подписа 4-годишен договор с „Манчестър Юнайтед” срещу главозамайваща сума. Митко е превъзбуден заради случилото се, но още по-амбициозен- иска титлата за най-добър футболист в Европа.

kliuki.net

Радост Драганова

Каква по-голяма радост от това да си очарователна майка, прекрасна съпруга, интригуваща водеща и отдадена на професията си като юрист? Може би да станеш водеща на лицензното предаване „Денсинг старс” по БТВ, където да работиш с истински професионалисти и рамо до рамо с иконата на българското кино Тодор Колев. Нямаме друг избор, освен да признаем, че Радост от „Огледала” е щастливка. Освен това зарежда с позитивно настроение само като се усмихне. Като прибавим и артистичното чувство за хумор на Тодор Колев, двата са страхотен тандем.
kliuki.net

Кийра Найтли и Сиена Милър

Кийра Найтли и Сиена Милър са обвързани със силно приятелство, но в същото време са съпернички в любовта, която изпитват към един и същ мъж в новия им филм „The edge of love”. Те демонстрират близки отношения и на световната премиера на филма. Гушнати в топла прегрътка, двете позират за фотосесия в замъка в Единбург, Шотландия. Междувременнодвете хубавици са се захванали с куп амбициозни проекти за близките години.

kliuki.net

сряда, 8 октомври 2008 г.

Гергана Кочанова е новото лице на EXCELLENT STYLE

„Мис България Вселена 2007” Гергана Кочанова стана новото лице на популярните салони за красота Excellent Style. Собственичкатана веригата избрала красивицата заради екзотичното й излъчване и чар, който притежава. Снимки на моделката вече бяха разпространени в рекламната кампания на Excellent Style, които са специализирани в услугите за разкрасяване- модерно фризьорство, перманентен грим, маникюр, козметика и др.

kliuki.net

Мария Илиева е най-стилната дама на годината

Мария Илиева за пореден път получи признание за своя неповторим стил и класа. По време на официалната церемония за връчване на наградите „Лайфстайл” във Варна, певицата бе обявена за „Най-стилна дама” и наградена с красива статуетка. Наградите „Лайфстайл” се организират от радио Браво за четвърти пореден път, като за номинираните в отделните категории гласуват слушателите на радиото.

kliuki.net

„Мис Италия Свят” откри магазин за бижута

Мис Италия Свят 2007” Антоанела Карфи дойде специално за откриването на магазин в МОЛ-Варна на запазената марка бижута Cielo Venezia 1270. Тя пристигна по покана на собствениците на компанията от Виченца. Освен че представи изисканите бижута на Cielo Venezia 1270, титулуваната за най-красива италианка направи шопинг разходка в многобройните модни магазини, разположени в мола.

kliuki.net

понеделник, 6 октомври 2008 г.

Лора, през колко легла мина за да стигнеш до тук?

Грозна сцена в ефир едва не провали петъчната рубрика на "Здравей, България". Тогава анонимен зрител успя да разплаче водещата Лора Крумова с арогантния си речник.
"Ти си лигава и не ставаш за нищо. Кой знае през колко маси и легла си минала, за да те направят водеща!", изцепи се зрителят.
Свикналата на какво ли не Лора Крумова този път не успя да запази спокойствие и се разплака. Партньорът й Георги Коритаров пък невъзмутимо си четеше вестник и по никакъв начин не подкрепи колежката си. "От десет години съм в журналистиката, минала съм през всички етапи,'за да стигна дотук. Не съм опаковка, не съм и манекенка, за да ми казват дали съм красива, или не съм", ридаеше в ефир Лора Крумова. Гримът на во-дещага се разтече от съл-зите iff'a в опита си да я успокоят няколко зрители само нагнетиха допълнително обстановката.

Служители от Нова тв признават, че след края на предаването Лора Крумова се затворила задълго в тоалетната, където ридаела неудържимо. Лично шефгката на телевизията Силва-Зурлева дошла в нюзрума, за да успркои партньорката на Коритаров.
Младите водещи от националните телевизии отдавна са трън в очите на зрителите. Те редовно са обвинявани, че спят с началници и рекламни босове, за да се появят на екрана. В телевизионната гилдия са категорични, че точно Лора Крумова е едно от малкото изключения на неписаното правило млади журналистки да преспиват с шефовете си.

Източник: kliuki.net

От кого е бременна Преслава?

Фолк звездата Преслава е бременна - или поне такива са последните слухове сред фолк-средите.
Така и не става ясно от кого може да е въпросната бременност, макар в последно време отношенията между певицата и бившия й възлюбен - един от собствениците на „Син Сити" - Петко Димитров.

Едва ли ще да е и Коко Динев, не че не му е навик да сее деца сред чалгаджийките. В култово интервю, което публикувахме неотдавна, Емилия призна, че Преслава е преспала с Коко Динев и че сама му се предложила като казала, че той сега е разведен и следователно свободен да избира.

За Преслава се носят доста клюки за сексуални подвизи, след които , незнайно защо , винаги тя се оказва изоставената. Обяснение за това може да бъде и скандалното й поведение. Миналата седмица фолк певица №1 за 2007 г. изуми гостите на заведение в Сандански. Преслава бе в компанията на млади момчета, които имаха фирмено парти. Красавицата от Добрич, видимо доста добре пийнала, а според други вероятно е взела и по-силни стимуланти, танцуваше на сцената, на масите, на седалките. Когато се появи колегата й Борис Дали, Преслава взе да имитира танцьорка от еротичен клуб и извиваше пищния си бюст около него. После се заопипва с по-закръглена от нея дама на сцената.

Според сервитьори, тя си е тръгнала в компания на двама млади мъже.

Може би и тя не знае от кого /ако/ е бременна.

Източник: kliuki.net

Петя Стефанова не давала пари за дрехи

Водещата от БИ ТИ ВИ Петя Стефанова се прославила като истински Плюшкин сред колегите си. Варненката идвала на работа с евтини и поизносени дрешки, а последната й находка направо шашнала колегите й новинари.
Петя дефилирала по коридорите на телевизията с чанта менте на известна марка, която била закупила на промоция само за 30 лева от долнопробна сергия. Аксесоарът се докарвал на вид близко до дизайнерски, но отблизо ясно си личали някои недостатъци. .
Стефанова обаче била много доволна, че не се е охарчила скъпо за придобивката, и бързо натирила колежките, които й се присмели заради пестеливостта. „Има и по-важни неща от някакви си маркови парцалки", заявила Стефанова в своя защита.

Всеизвестна е привързаността на Петя към семейството й и явно е заделила пари за други неща.

Източник: kliuki.net

Бойко Борисов и далаверите му с имоти

Бойко Борисов е декларирал, че е закупил парцел в родното си място Банкя от 462 кв. м. на нищожната цена от 3497 лева.
Нищо не може да попречи на кмета да купи евтино и да продаде скъпо.
Вероятно и с боклука на столицата е така.
За Борисов всичко е ясно - той може да прави онова, срещу което се „бори" на думи.

Както писаха всички български медии, истината за Бойко Борисов лъсна.

Разбира се, в нашите медии няма да видите такова заглавие, каквото си позволяваме да сложим на сайта за Бойко.
Столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е декларирал, че е закупил парцел в родното си място Банкя от 462 кв. м. на нищожната
цена от 3497 лева, а е продал парцел в Драгалевци от 450 кв. м. за 90 хиляди лева.


Отделно имал 125 хиляди лева в банка.
Какво разбираме от тази декларация на Борисов?
1. Че в Банкя цената на земята е около 30 пъти по-ниска от тази в Драгалевци? Едва ли, като се има предвид, че в Иваняне президентът и съпругата му Зорка Първанова са купили три декара нива за 45 238 лева.
2. Че в Драгалевци земята е скъпа? Но чак пък да е 200,000 леваЗа декар?
3. Че нищо не може да попречи на кмета да купи евтино и да продаде скъпо. Вероятно и с боклука на столицата е така. •....*■
4. Че за Борисов всичко е ясно - той може да прави онова, срещу което се„бори" на думи.
Бате Бойко, ти си мъж...

Източник: kliuki.net

Наталия Гуркова си купила диплома от Благоевградския университет

Наталия Гуркова си купила диплома за висше образование. Манекенката се е дипломирала абсолютно незаконно в Благоевградския университет. Според запознати хубавицата дори не се е вяснала в алма матер освен 2-3 пъти, колкото да занесе подкупа.

Източник: kliuki.net

Мутафова: Дъщеря ми ми играе номера

Стоянка Мутафова ослепява прогресивно и обвинява за това дъщеря си Муки. „Тя не ми слага редовно капки за очи. Мързи я. Трябва да се моля на комшийките, а вече ми е неудобно", терзае се комедийната прима. Едното око на актрисата е поразено от начална форма на глаукома и по тази причина ежедневно трябва да му се впръскват капки „Би-оптикс". Муки обаче капризничела и твърде рядко благоволявала да помогне на майка си.

През лятото Муки се изложи публично на софийското летище като, уж дошла да я посрещне, се скара с майка си за пари, а тя я натири с бастуна.

Мутафова неведнъж е изказвала подозрения за честите инциденти, които й се случваха в къщата й, пи един от който, уж случайно, беше пила сода каустик ...

Източник: kliuki.net

Роси Кирилова тъпче дунапрен в сутиена си

Росица Кирилова си тъпче деколтето с подплънки, за да изглежда бюстът й по-голям, отколкото е в действителност.
Понякога в бързината естрадната певица не слага дунапрена (или каквото и да е там друго) на правилното място и женствеността й придобива смехотворна форма. Гърдите в такива случаи изглеждат така, сякаш основата им е някъде в областта на раменете.
Далеч по-сполучливо е, когато подплънките са пъхнати с 5-10 сантиметра по-надолу. Кирилова е една от малкото ни певици, които не се престрашиха да си сложат силикон след настъпването на демокрацията.
"При нейния висок ръст изкуствените цици биха й придали страхотен, колорит, фолк звездите щяха да завиждат", коментират верни почитатели на българското естрадно изкуство.

Паметливи си припомнят, че в началото на кариерата си Росито Кирилова беше била по-едричка и си имаше и цици. Многобройните диети изсукаха и бюста й, но тя така и не се реши да си сожи силикон.

Източник: kliuki.net

Натирената от Гигов Глория сърба чай при доктор Емилова

Певицата Глория от няколко седмици насам изчезна от сцената и не е гостувала в нито едно заведение. Тя не дава и интервюта и феновете й започнаха.да се питат дали отново не е заминала за САЩ. Оказа се обаче, че Глория е в България, но си е дала почивка. Певицата временно преустановила участията си, защото се депресирала от външния си вид. Причина за това станали снимки на Глория, на които ясно личи оформилият се целулит по вътрешността на краката й. След като видяла публикуваните фотоси, заснети в края на лятото, певицата решила веднага да оправи фигурата си. Оказало, че е качила едва три килограма, но това било достатъчно за да се появят грозните образувания по краката и задните й части. Глория решила да стопи мазнините с добре изпитания метод, на който се доверява от години. Както е известно, тя е привърженичка на гладолечението на д-р Емилова.

Източник: kliuki.net

Петя Буюклиева крие инсулт

Петя Буюклиева крие инсулт, преживян в младите си години, узна „Клюки" от сигурен източник. За щастие, естрадната изпълнителка преодолява тежкия удар върху здравето си и с много воля продължава да се готви за музикалната сцена. Така вече 25 години изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена" покорява сърцата на милиони фенове в България и чужбина.

Източник: kliuki.net