петък, 28 ноември 2008 г.

Преслава сама по празниците

Преслава отново е заплашена да из падне в депресия, след като едва успява да закрепи психическо­то си здраве след раздялата с бизнесмена Пет­ко. Фолк певицата стра­да от липса на мъжко внимание и изпада в стрес всяка вечер, кога­то трябва да остане сама в дома си. Повечето и колежки имат половин­ки, които ги следват по участията им из цялата страна и ги подкрепят. Преслава остава сама не само в делниците си, но и по празниците.

Певицата коментира­ла с колежки отчаянието еи, че отново ще изкара самотна Коледа.

Преслава има участия дори навръх Бъдни вечер, но преди да замине за ня­коя фолк кръчма, нямало с кого да вечеря и да си пожелае "Честито Рождество Христово". Се­мейството и приятелите на певицата въобще не я включвали в списъка за празниците, защото от няколко години насам младата звезда все е на ра­бота.



www.kliuki.net

Ивайла Бакалова: "ВРЕМЕТО Е ВЪПРОС НА ПРИОРИТЕТИ"

Никога не ми се е случвало да съжалявам, че не ми е стигнало времето за нещо отминало - да си казвам „ако имах повече време, щях...". Казвала съм си единстве­но „ако в този случай бях по-голяма, no-зряла, нещата щяха да са по-добре". Когато си по-млад просто не знаещ кое е точното и вярното решение - може би годи­ните си оказват влияние върху всеки човек. Никой не се е родил научен да му се получават нещата. Времето

е нашият натрупан опит. Всеки планира времето си, бъдещето си - аз също. Но животът ми е показал ясно, че като планирам нещо, то много често се обърква или не се случва.

Когато имаш желание, време се намира за всичко - от нас зависи да си разпре­делим правилно нещата, за да успеем. Друг е въпросът какви са ти приоритетите. Когато бързаме и сме припрени, пропускаме дребните неща, които са доста важни.

Аз винаги намирам време за себе си и за важните неща в моя живот - в това отно­шение нямам проблем.

И не е нужно да търсим някакви специални хитринки, за да печелим време - няма такива. По-експедитивен си, по-точен си и всичко ти се получава. Зависи как самият ти си организираш времето.

Като искаш, го организираш. Като нямаш достатъч­но стимул, не го организи­раш и се оправдаваш с това, че то не ти стига.

www.kliuki.net

петък, 21 ноември 2008 г.

Алиша Кийс омагьоса и Джеймс Бонд

Шоколадовата ар енд би дива из­пълни основната музикална те­ма към филма за вечния Агент 007 заедно с Джак Уайт и така се нареди в историята редом до имената на Пол Маккартни, Дюран Дюран, Нанси Синатра, Тина Търнър и други музикални светила

Песента е озаглавена "Another Way To Die". Са­мата Алиша споделя: "Не е ли невероятно? За първи път водещата музикална тема е в дуетно изпълнение. Много се вълнувам. Джак се зае със създаването на парчето и успя да съчетае него­вия стил с моя - получи се нещо страхотно". Джак от своя страна добавя: "Не исках да имитирам нещо вече направено, нито пък песента да звучи ретро. Тя трябваше да звучи като Бонд. Поехме отговорност компо­зицията да носи ха­рактерното за филмо-1 вата поредица звуче­не". Парчето е студий­но записано и вече се разпространява в ли­митирана бройка на територията на САЩ и Вели­кобритания. А Алиша и Джак направо предизви­каха истински фурор с представянето му на офи­циалната премиера на филма във Великобритания.



kliuki.net

Димитър Павлов: "Харесвам интересните жени"

Ти умееш да разсмиваш хората. А какво е в състояние истински да разсмее теб? Като цяло съм позитивен човек. Непрекъс­нато има неща, на които се смея. Снощи например гледах филм, на който много се забавлявах. Е, бях пийнал една чашка вино, но не мисля, че е било от него.

А мърмориш ли?

Да, много мрънкам. Ако доживея 60 години, сигурно ще ме хване склерозата, поради факта, че сега непрекъсна­то ми мели устата. Убеден съм, че ще бъда изключител­но досаден пенсионер - егоистичен мрънкащ дедок. Може би това неспирно дар слово има общо с това, че си завършил специалност публична реч в НАТФИЗ? Всъщност аз кандидатствах актьорско майсторство, но не ме приеха. И когато сега гледам назад, съм страшно бла­годарен, че влязох публична реч. Не се усещам като ак­тьор, прекалено много мисля и се самонаблюдавам. Ак­тьорите са по-импулсивни. А и аз не обичам много сце­нариите. Като цяло предпочитам сам да си пиша нещата, които говоря. Затова сега ми липсва и радиото... Сега се занимаваш само с "Това го знае всяко хлапе", а преди ти е било доста по-натоварено с предаването в Ретро радио, "Форт Бояр", "Десетте най". Това е временно. Аз не мога да стоя мирен и ако не се занимавам с поне две-три неща, ми става скучно. Като цяло ми се прави нещо, в което мога да изразя себе си.

Имаш ли някакви бъдещи проекти?

В очакване съм на някои неща, но не искам да конкрети­зирам все още. Иначе става въпрос за телевизия. Може да се възползваш сега поне да си починеш малко. Аз си почивам, като излизам с приятели и пийваме. Из­падам в едно много приятно състояние на духа и тялото. Мислиш ли се за звезда?

Не, въобще! В България има твърде малък пазар, за да може някой да се помисли за звезда. А какво мислиш за псевдозвездите? Екипът, с който правихме "Десетте най", формулира много хубав термин за тях: "Известни с това, че са из­вестни". Нямам мнение за такива хора. Те искат да са в центъра на вниманието. Аз не съм интересен на жълтата преса, защото няма с какво да им запълня страниците. Дразни ли те да те заглеждат по улиците? Децата се впечатляват, може би заради "Това го знае всяко хлапе". Не върви да се дистанцираш, защото ще те сметнат за надут. Гледам да не ми личи, че от време на време ми дотежава, защото на хората им е интересно. Как се спогаждате с Део?

Много добре. Део е една огромна душа, чист като дете.

Кои са по-лигави - вие с него или децата?

Е, децата, разбира се! Ние сме попораснали вече...

По-умно ли е от теб едно хлапе?

Зависи. Моите сетива вече са доста притъпени от начина, по който живея, и нещата, които правя. Едно дете има все още непорочни сетива и затова знае повече, защото по-добре възприема информацията и може да й се посвети. Докато при възраст­ните се активират много защити и табута. Говори се, че се страхуваш. От какво? Притеснявам се от фотоапарати. Художест­вено казано, мисля, че ти крадат душата. Иначе имам фобия от самолети. По рожде­ние имам грешка на вестибуларния апарат и лесно ми прилошава. Ако се завъртя около оста си четири пъти, ще ми стане лошо. И от кучета ме е страх, защото са ме хапали. А като малък си бил лудо безстрашно дете.


kliuki.net

Лаура Паузини

Дългоочакваният нов албум на латино дивата Лаура Паузини най-после вече е факт! В него са включени песни, които се появяват 4 години след последния й музикален проект "Re-sta in ascolto". Името на новия й албум е "Primavera anticiро" ("Ранна пролет"). Заедно с новината за предстоящото му излизане на пазара блесна и друга приятна изненада. Оказа се, че хубавицата Лаура е номинирана за Латино Грами 2008 г. в ка­тегорията "Запис на годината" с песента си "Vivere/Vive Ya" - която тя из­пълнява в дует с иконата на италианската музика Андреа Бочели. Това е поредното международно признание за изпълнителката, чиито продажби на музикални албуми вече надхвърлят 35 милиона копия в целия свят.

kliuki.net

КИД РОК ПРЕВЗЕМА ВЪРХОВЕ

След дебюта си директно под номер 1 в класацията за албум на Billboard Тор 200 албумът на Kid Rock "ROCK' N ROLL JESUS" отново успя да се пребори за почетно място в Топ 5 на най-продаваните албуми в Америка. Едва десе­тина месеца след като излезе в САЩ, където съвсем отри­то може да обобщим, че пожъна грандиозен успех, албу­мът смело стъпи и на европейския пазар. "ROCK" N ROLL JESUS" е успял да продаде повече от милион и двеста хи­ляди копия до днес. Особено актуалният в момента сингъл "All Summer Long" от него е най-новият размазващ хит на Kid Rock. Както в него, така и в абсолютно целия проект рокаджията демонстрира засиления си интерес към теми като расовите отношения, религията и, естествено, секса.


kliuki.net

НЕ ОБИЧАМ ДА КОНТРОЛИРАМ ВСИЧКО, НО СЕ НАЛАГА

В работата, ако не проверя нещата от начало go край, няма да съм спокойна. Вкъщи се грижа сама за детето и дома, така че пак трябва да държа нещата под контрол. Това, разбира се, ме уморява страшно, често се чувствам изтощена до краен предел и физически, и емоционално. Дори се случва да изпадам в яростни изблици, които може би все пак ме разтоварват. Когато ме питат щастлива ли съм, отговарям положител­но, но добавям, че можеше и малко по-лекичко да ми бъде в живота. Виж, да давам съвети на другите какво трябва да направят, много ме бива. Хубавото е, че хората сами ме търсят - явно знам как да ги насоча в правилната посока. Понякога съм по-строга кри-тикарка от необходимото, но, надявам се, за добро. Щом ме търпят и не се оплакват... Категорично обаче не успявам да контролирам всичко, дори съм доста разсеяна и разпи­ляна. Затова си пиша бележки със задачите. Убедена съм, че никой не може да бъде насочван постоянно, защото често се случва да направиш някоя добронамерена забе­лежка, а той да отвърне „Абе, хайде, бе, карай..." Така сме обречени на неуспех, като не се опитваме да подобрим нещата, факт е, че страната си не можем да оправим, да не говорим за света. Приказките, че евреите, масоните или не знам кой си извънземен ни кон­тролирал, за мен са измислени. Човечеството е неконтроли­руемо, тотално!

kliuki.net

петък, 14 ноември 2008 г.

Ан Хатауей не е лесбийка


Все още има хора, които вярват на всичко в таблоидите. С това , не може да се примири Ан Хатауей. Звездата от „Умирай умно" се ядосва на приятелите си, които приемат за чиста истина слуховете от таблоидите за нейния любовен живот и най-вече на предположението, че е лесбийка. Тя стана обект на много клюки, осо­бено след раздялата с приятеля си Рафаел фолиери. Хатауей настоява, че все още не е обвързана с никого и и е писнало да дава обяснения за неверни клюки на своите приятели, които четат обстойно жълтата преса и жълтите сайтове в интернет. „Аз не поглеждам такъв тип издания, но моите приятели ги четат. Те ми се обаждат изневиделица и питат дали се срещам с някого. Очевидно съм се срещала с кого ли не. Не мога да разбера как им е хрумнало, че излизам с Емили Блънт" (нейна партньорка в хита „Дяволът носи „Прада"), възмущава се Ан.

kliuki.net

Възмутителната Натали Портман


Едва ли някой е очаквал, че Натали Портман ще се замеси в религиозен скандал. Ак­трисата, която играе ролята на принцеса Амидала В „Междузвездни войни", е из­вестна с това, че се старае с нищо да не предизвиква общественото мнение и ни­кога не се снима в открити секссцени. Тя обаче наранила цялата индуиската общ­ност с участието си във видеоклип на бившето си гадже Девентра Банхарт. Оказа­ло се, че ролята й на принцеса в него обижда религията и се подиграва с индуиските вярвания и символи. „Дълбоко наранен съм от това видео, което създава грешни пред­стави за индуизма. Не може представените в него образи да се използват по такъв начин", сподели известният политически деец Раджан Зед. От индуиската общност поискаха публично извинение от Портман. Техен говорител заяви, че прошката е една от върховните добродетели на индуизма и че ако актрисата се извини публично, ин-дусите не само ще й простят, но и ще се молят за нейния успех в бъдеще.

kliuki.net

петък, 7 ноември 2008 г.

Венета Райкова в стрес от магия

Водещата на "Горещо" и "Малката сестра" Венета Райкова се справя все по-трудно със съчетаването на работата и бременността. Наскоро блон­динката получила страховито писмо на електронната си поща.

Анонимен зрител съобщавал на Райкова, че й е направена магия, която ще я застигне, ако продължи да работи, докато е бременна. Колеги на Венета се втурнали да я успокояват, но тя се изплашила и веднага си тръгнала. За щастие съпругът на водещата Тихомир успял да я успокои.

След консултация с известна столич­на ясновидка Райкова разбрала, че няма магия. Все пак Венета решила всеки път, когато се появява в ефир, да си връзва червен конец със синьо око против уроки.

kliuki.net

Виолета от „Денсинг Старс”- болна от анорексия

Виолета Марковска страда от сериозни проблеми с храненето, признава самата тя. Актрисата се снима пъв филмови продукции от 11-годишна. По та­зи причина се налага от малка да контролира теглото си и да се съобразява с какво се хра­ни. Манията и по калориите и диетите довеж­да Вили до тежка анорексия, когато е едва на 15 години. Младата ак­триса спира да се хра­ни повлияна от амери­кански колеги, с които се снима в чуждестранна продукция. За щас­тие майка и разбира скоро за проблема. Марковска все още няма поражения върху здравето заради изто­щителния глад и успява бързо да се възста­нови.

"От тогава разбрах, че диетите са вредни и много се страхувам да не ми се случи отново. Но битката с килограмите е непрекъсната и постоянно внимавам с какво се храня”, признава Виолета. Дори в момента тя не е доволна от визията си, въп­реки комплиментите и зрителското одобре­ние, което получава. За да достигне формата, която според нея е иде­ална, Марковска не пази диета, а пие хапчета. Лекарствата за отслаб­ване правят актрисата много нервна и тя не крие,че заради тях има нужда непрекъснато да пуши. Майка й не одобрява силното пристрастяване на Вили към кафетата и ци­гарите, но се страхува да й ги забрани, за да не се върне към анорексията.

kliuki.net

Емилия посвети албум на Коко Динев


Емилия е готова със записите на новия си албум, който ще се казва "Родена съм да те обичам". Тъй като това е първият албум, който певицата издава след като стана майка, той е посветен на нейния син Иван и на мъжа й Коко Динев. Емилия снима клип към водещата пе­сен в албума. Певицата промени до неузнавае-мост своята визия, ка­то предпочете късата и модерна коса. Така зап­рилича на истинска хо­ливудска звезда. За главната мъжка роля в новото си видео певи­цата отново покани любимия си актьор Атанас Михайлов. Нас­ко се е снимал в още два клипа на звездата на телевизия "Планета" -"Не виждам" и "Не се обръщай". Наред с, многобройните си.ан­гажименти Емилия на­мира време и за малкия си син Иван, който ве­че е на шест месеца.

kliuki.net