събота, 4 април 2009 г.

ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН Е ОТНОВО САМА С КУЧЕТО СИ

Холивудската звезда Дненифър Анистън и музикантът Джон Майер скъсаха за втори път. Това се случи седмици след като появата на двойката на церемонията по раздаването на наградите "Оскар" (на 22 февруари) подхрани слуховете за предстоящата им сватба. Кой кого е изоставил едва ли е най-важното (таблоидите лансират разнопосочни пред положения), но факт е, че 40-го-дишната Джен е отново сама и в момента се утешавала с най-верния си приятел - териера Норман. Синеоката блондинка се обзаведе с домашния си любимец (също със сини очи) веднага след болезнения си развод с мегазвездата Брад Пит през 2006-а, който вече бе завързал любовна връзка на снимачната площадка с Анджелина Джоли.
След церемонията по "Оскар"-ите Дженифър отлетя за Европа за промоции на филма за любители на кучета "Марли и аз" с нейно и на Норман участие, а по-младият й приятел Джон Майер (31) остана в Лос Анджелис да подготвя нов албум. Дни след завръщането на актрисата в Ел Ей жълти медии оповестиха новината за раздялата й с Джон. "Те имаха известни разногласия и решиха повече да не се виждат" - обяснява услужлив приятел на двойката пред сп. "Пийпъл". С уточнението, че звездата от "Приятели" продължава да води обичайния си начин на живота и изглежда щастлива.
Романът на Анистън и Майер продължи само една година, но бе маркиран с тяхна раздяла миналия август. Тогава музикантът обясни: "Прекратих връзката, за да остана сам, защото не искам да губя времето на някого, ако нещата не са наред..." Неотдавна пък Дженифър Анистън подсказа в интервю за предизвестената раздяла: "Кой е казал, че една връзка трябва да трае цял живот? Това е прекалено голямо очакване..."

Няма коментари: