събота, 2 май 2009 г.

Преслава и Ели Гигова се карат за Петко

Преслава се издаде, че още обича бившето си гадже Петко, който е един от собствениците на „Син Сити". Звездата избягва участия в клуба и не си говори с бизнесмена. Оказва се обаче, че се интересува от живота му и не пропуска да научи някоя клюка за него. На свой ред пък си позволява да коментира новата изгора на Петко. Преслава не крие презрението си към журналистката Ели Гигова, която я смени в леглото на бизнесмена.
Водещата на „Спортна треска" Ели Гигова пък признава, че не таи лоши чувства към певицата. И тя обаче недоволства, когато гаджето й се засече някъде с фолкпевицата, и не успява да скрие ревността си отизвестната си съперница. Според познати на двете дами те се оплюват взаимно при всяка възможност. Във ВИП средите се коментира, че водещата и певицата се карат задочно за Петко и войната между тях няма да приключи скоро.
Наследницата на Николай Гигов засега се е концентрирала напълно върху кариерата си в телевизията. Тя е убедена, че това не пречи на любовния й живот. Връзката й с бившия съпруг на Мария Игнатова и бивше гадже на Преслава е хармонична и пълноценна. На слуховете за лоши отношения между нея и Преслава и на коментарите, че песента на фолкзвездата „Новата ти" е посветена на Ели и Петко, водещата отговаря: „От краткия ми разговор с Преслава останах с много добро впечатление от нея. Всичко останало са спекулации". Ели се хвали и с факта, че баща й никога не се е месил в личния й живот.

Няма коментари: