вторник, 19 май 2009 г.

Слави и екипът му срещу ВИП Брадър

Слави и екипът му публично се обявиха срещу фалшивата благотворителност във ВИП Брадър. Сценарист дори нарече съквартирантите свине. Това се случи в "Шоуто на Слави" в понеледник вечерта. Работещите при Дългия се противопоставиха на това участниците в риалити шоуто да получават хонорари при условие, че повечето от тях са богати хора. Според сценаристите е неморално да призовават зрители с по 500 лева заплата да пращат смс-и за благотворителните каузи, а съквартирантите да не се откажат от солидните суми, които ще приберат по договор.
Иван Кулеков се възмути отйризнанието на Азис колко е дълбок и е категоричен, че това не се връзва с призива да се помага на децата. Слави пък недоумява как олимпийската шампионка Мария Гроздева изрекла думите: "Ще ти серем в устата."
Екипът на Дългия е прав. Пиянските скандали, женските свади, получаването на големи хонорари от съквартирантите въобще не се връзва с толкова рекламираната бла-готовителност. Да, вярно е, че до момента са събрани 900 000 лева, но те са нищо в сравнение с похарчените за реализацията на ВИП Брадър милиони.

Няма коментари: