неделя, 10 май 2009 г.

БИЗНЕСМЕН СИ ПОЧИВАЛ ОТ КРЕДИТОРИ

Малко преди полунощ преди ден в дома си в санданското село Склаве се е прибрал обявеният от роднините му за отвлечен Мариян Иванов. Преди това бизнесменът минал през районното управление в Сандански, за да се покаже като жив и здрав.
Мариян Иванов се води в неизвестност от миналия вторник. След сигнал до полицията той бе обявен за национално издирване.
Последно се бе обадил на жена си, че е зле и са му изтръпнали краката. После и двата му модерни мобилни телефона замлъкнаха. Роднините му настояваха полицията да издейства разрешение мобилните оператори да засекат местонахождението му чрез сателит.
Иванов е транспортен предприемач, изпаднал в дълбока криза и задлъжнял към кредитори с около 400 000 лева. Те постоянно си искали парите и бизнесменът, който е от ромски произход, изпаднал в депресия и решил за известно време да се покрие. Искал да обмисли нещата насаме. Докато си почивал от кредиторите, обиколил курортите Банско и Наречен. Там са засечени тегления от негови банкови карти на суми до 400 лева.
След като се появил в полицията в Сандански, заявил, че трябва да се спре издирването му и представил истински лични документи. Пред полицаите декларирал, че никой не е замесен в изчезването му. В Склаве твърдят, че откакто се е прибрал в селото, се е скрил в къщата си и не е говорил с никого от съселяните си.

Няма коментари: