четвъртък, 11 юни 2009 г.

Кали мрази класиката в музиката и секса

Освен с музика, Кали обича да се занимава и с екстремни спортове и се опитва да води природосъобразен начин на живот. Може би защото е израснала на село с дядо и баба, тя признава, че е човек номад може да живее няколко дни без вана и джакузи, но природата й дава много енергия и положителни емоции. Обича да язди коне, през зимата кара ски и кънки, а отскоро има и книжка за моторист. Откритият и чист характер на Кали проличава и в обзавеждането на дома й. Той е много светъл, приветлив и изчистен от излишни дребни предмети, килими и покривки. Мебелите са правени по поръчка и са умишлено състарени. Това според домакинята внася уют и топлина в дома и напомня за къщата на село. Подът е покрит с естествен паркет с цвят на тъмен орех. Такъв е и цветът на голямата маса в трапезарията, а столовете са покрити с тъмна естествена кожа. Откакто живее с новия си приятел, Кали се стреми да създаде традиция всички да сядат на масата заедно в определен час. В уютната кухня певицата приготвя вкусни манджи на двамата мъже вкъщи. Обича да готви всичко, но по книга и признава, че импровизира предимно с подправките. Най-голямата гордост на домакинята обаче са погачите и баниците от домашно точени кори. Тях Кали приготвя само за специални гости, защото отнемат много време, а и цялата кухня побелява от брашно. Най-голямо място тук заема хладилникът. Той е покрит с магнитчета, донесени като сувенири за спомен от различни страни по света.
Най-малката стая е спалнята. Тя е решена в червено, което казват поддържа сексуалното желание. Пердетата и чаршафите са в класическите черно и бяло.
Кали обаче призна, че мрази класиката в секса и в музиката. Обича да има разнообразие и да експериментира, за да се поддържа интересът жив.
Когато си почива, Кали обича да гледа телевизия и признава, че това е единственото нещо, без което не може. Затова телевизорът заема централно място в хола. Любовта и носталгията към живота на село проличават и от голямата кожа на крава, покриваща част от пода в хола. Тук е и личната библиотека на певицата. Тя също е правена по поръчка и е умишлено състарена. В центъра има голям старинен часовник. Любимата литература на Кали са историческите книги и хроники.
Стаята на малкия Жорко е решена в оранжево и синьо, избрани лично от него. И той като майка си предпочита да е навън сред природата, а не да стои пред компютъра. Въпреки това един от ъглите е оформен като офис - с бюро, компютър и телефон.

Няма коментари: