четвъртък, 11 юни 2009 г.

Върколакът не може да е като модел на Келвин Клайн

На пресконференция в Берлин по повод на новата премиера Джакман сподели, че е минал през тежка физическа подготовка, за да може да изпълни сложните сцени със своя герой. "Не исках героят ми да изглежда като модел на Келвин Клайн. Напротив, исках в него да има нещо животинско, нещо могъщо. Според мен той не трябва да е секси, а да внушава някаква опасна сила и мощ. За някои именно това може да е секси, за други не - оставям на зрителите да преценят" коментира актьорът, който миналата година беше обявен и за най-сексапилния мъж на планетата. Заради голямата популярност, която натрупа в последно време, Хю Джакман беше удостоен с честта да води последната церемония по връчването на оскарите в Кодак Тиатър. Реалист и оптимист по природа, той обаче си дава сметка, че далеч не е стигнал до върховете на кариерата си. Продължава да вярва в благосклонността на съдбата и мечтае за роли, които да покажат други страни от личността му.
Благодарение на Дебора стъпва здраво по земята
Коментари за безупречното му семейство засега не са се появили. Факт е все пак, че успешният му брак с 8 години по-възрастната Дебора продължава 13-а година. След два нейни спонтанни аборта съпрузите осиновяват две деца - през 2000-ата и 2005-ата година. Когато мъжът й се прочу като секссимвол, Дебора каза: "Бих могла да им кажа това преди много години. Явно Брад сега не е бил на разположение." И: "Важно е не това, че изглежда страхотно, а това, което е вътре в него." Той пък твърди, че е нейна заслугата да се държи здраво стъпил на земята. И с удоволствие разказва как след като научили за признанието на "Пийпъл" и тръгвал за работа, тя викнала подире му: "Ей, секси бой, не забравяй да изхвърлиш боклука!"
Актьорът подпомага щедро благородни каузи
Говори се, че Хю обожава осиновените си син и дъщеря. Това, че е страхотен баща, навярно има обяснение в детството му. Роденият в Сидни през октомври 1968 година в семейство на англичани Джакман е най-малкото от 5-те деца. След като родителите се разделят, майката се връща в Англия, а бащата с втората си съпруга отглежда малчуганите. Може би тъкмо поради това, че сам е бил лишен от майчина ласка. Хю държи децата му ля растат в стабилно семейство. Не е забравил и преживените в невръстна възраст недоимъци: Заради това отдавна се занимава сериозно с благотворителност. "Ще предоставя 100 000 долара на любимата на някого от вас организация с идеална цел. Разбира се, трябва да ме убедите защо, като използвате 140 или по-малко букви".

Няма коментари: