вторник, 1 юни 2010 г.

Пълноценно изживяване на старините в Дом „Заедно”

Луксозен дом за възрастни хора в подножието на планината отвари врати в гр. Симитли близо до София. Дом „Заедно” предлага качествен и достоен живот за всички хора, желаещи да потърся решение, когато самотата и скуката започват да надделяват.

Домът предлага 24 стаи със собствен санитарен възел,климатик, кабелна телевизия, интернет и телефон. За добрият външен вид на своите клиенти в домът за възрастни хора има козметичен и фризьорски салон. Дом „Заедно” разполага и с зали за гимнастика и физиотерапия. Добрият тонус може да бъде поддържан в стилно направените сауна и джакузи.

В зависимост от предпочитанията всеки от клиентите на Дом „Заедно” може да се запише в различен клуб по интереси включващи музика, танцува, свирене на различни музикални инструменти или уроци по готварство.

В Дом „Заедно” е с приоритет грижата за здравето на своите гости. Специализиран екип от квалифицирани медицински работници правят постоянни изследвания и наблюдения върху възрастните хора.

За желаещите да пътуват в домът за възрастни хора се организират екскурзии по различни места в страната и чужбина. Предпочитани дестинации са красивият град Банско, прекрасното пристанище Кавала или прелестният и наситен с история Охрид. За любителите на природата и разходките на чист въздух, могат да предприемат пътувания до близките планини и гори с опитните и квалифицирани инструктори в Дом „Заедно”.

Град Симитли дължи своята популярност на минералните бани, които достигат до температура 60 градуса по Целзий. Двадесет на брой, те предлагат изключително ефективно решение на много от болките в опорно – двигателната система на човека.
Съчетани с модерните санаториуми и спа комплекси град Симитли се превръща в силно желано място за почивка и живот от млади и стари. Чудесното му географско положение, заобиколен от множество планини и гори е още един плюс, които няма как да бъде пропуснат. Градският парк, също свидетелства за огромният напредък на града. Новосъздадените зелени площи, цветни алеи и декоративни фонтани, създават усещане за хармония и спокойствие.

Таксите се определят в зависимост от желанията на клиентите. За цена от 800 лева, жалещите да живеят в Дом „Заедно” имат право на четири хранения на ден и постоянни медицински прегледи. В сумата се включва и настаняването, както и различните мероприятия в клубовете по интереси. Необходимите лекарства и желаните екскурзии се заплащат отделно.

Няма коментари: