сряда, 7 юли 2010 г.

Андреа в откровено интервю: Вече не съм влюбена в Кубрат!

Като манекенка не печелех никакви пари - най-много да ми дадат 80 лева за ревю

Хрумвало ли ви е как се казва Андреа? Тя всъщност е Теодора Андреева, а приятелите й се обръщат към нея с Теди. Напоследък тя се настани в списъка с най-известните чалга певици у нас. Изпълнителката на „Пайнер" стремглаво се изкачва по родни и международни класации и мечтае за световна кариера. Читателките на „Уикенд за Жената" пожелаха да се срещнем с нея, за да поговорим за любовта, работата и скандалния й външен вид. Не пропускаме да я разпитаме и за секса, любимия й цвят бельо и мечтите й.

Андреа, как успяваш винаги да изглеждаш толкова добре на сцената?

- Гримирам се най-често при професионалисти, като любимия ми е Кирил Чалъков. Залагам на уменията му, пък и аз никога не мога да се направя така сама. Винаги когато ми предстои по-важно събитие, тичам на грим, защото смятам, че човек не трябва да прави компромиси с външния си вид. Особено с моята професия!

Колко време дневно отделяш за разкрасителните процедури?

- Никога не съм пресмятала точното време. Нормално е външността ми да ми отнема часове, защото всяко хубаво нещо изисква работа

и средства. Ето например във фитнеса не можеш да не отделиш поне 60 минути -иначе няма да има ефект По същия начин е и с косата, и със сола-р и у м а . Нужно

е много време. Но винаги се старая да съчетая нещата така, че да не се претоварвам. Всичките тези процедури обаче винаги са за сметка на личния ми живот, за който не ми остава никакво време.

Влюбена ли си?

- Нормално е вече да не съм влюбена, все пак с Кубрат сме заедно от повече от четири години. Влюбването не може да трае толкова.

Имаме новина - вече сте разделени?

- Нее (смее се). Още сме заедно -

с Кубрат се допълваме идеално

Колко време според теб трае любовта? Фредерик Бегбеде пише в един от романите си, че продължава 3 години.

- Според мен не повече от половин година можеш да си влюбен. След това нещата се променят. Ако двойката се запази, причината е в обичта и доверието, не във влюбването. След първите шест месеца нещата много се променят.

Би ли станала отново модел?

- Не, за мен това беше само хоби. А и не смятам, че момиче със сериозна музикална кариера като мен има какво да търси в модния бизнес. Все пак в България не е сериозно да си просто манекенка, защото у нас това не е професия. Само със снимки и с ревюта не може да се изкарат никакви пари. Знаете ли, че най-високият ми хонорар като манекенка е 80 лева? Унизително малко пари. Докато при пеенето е доста по-различно.

и Какво те блазни в професионален план, за какво мечтаеш?

- Имах възможността да направя

песни със световни звезди - голямо постижение за българска певица. Сега тайничко се надявам да имам професионални успехи и в чужбина. Парче, което

да стане хит в поне 30-40 държави

Мечтая за песен, която да се изкачи на върха на класациите в Америка. Само тогава ще съм истинска звезда

Доста смела мечта...

- Защо не, всичко е възможно

Как ти се вижда публиката зад граница?

- Не мога да кажа, че съм имала чак толкова много участия в чужбина, че да мога да дам експертна оценка. Но като цяло хората са по-различни, търсенето е друго. В Турция например масата обича хем да има ориенталско, хем да е модерно, с хаус звучене. В съседна Румъния вече почти не се слушат етномотиви, там са ориентирани към съвременната модерна музика.

Каква ще е следващата ти песен?

- Надявам се да направя нещо, което да се слуша навсякъде по света. Това е доста трудно, но ще

се опитам да уловя вкуса и да го следвам, така както прави Лейди Гага. Но това за мен е все още една смела мечта, не искам да изглеждам смешно в очите на хората.

Каква е най-голямата ти страст?

- Безспорно обувките и бельото. Вкъщи съм отделила цяла стая само

за обувките си, а

секси гащички и сутиени имам ужасно много

- не съм ги броила.

Кой е любимият ти цвят бельо?

- Зависи от настроението. Когато съм палава, обличам нещо подобаващо, когато пък искам да си почивам и да релаксирам, залагам на нещо спортно.

Смяташ ли, че голотата, която демонстрираш, продава?

- Разголеното тяло помага, ако е част от цялостната визия на една звезда, но само голотата не е определяща. Тя дори би могла да навреди на един изпълнител, когато не е на място. За да си интересен на публиката, трябва да знаеш какво точно иска тя да види от теб. Само топлес не можеш да бъдеш интересен на хората, това по-скоро е въпрос на личен избор и на темперамент, на излъчване.

Някой ми каза, че си срамежлива, и честно казано, не можах да повярвам...

- Въпреки че ще прозвуча смешно - да, срамежлива съм. Невинаги човек е такъв, какъвто изглежда на сцената, и аз самата съм доказателство за това. В личните си отношения съм много свенлива и свита.

Няма коментари: