сряда, 22 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 година – повдигнете завесата на бъдещето си


Бъдещето е ясно с хороскопа за 2011 година

Овен

Хороскопът за 2011 показва година без излишен стрес и вълнения. Ще получите приятна изненада от любим човек. В работата очаквайте повишение.

Телец

Тази година се целете високо, защото късметът е на ваша страна. Не изпускайте предоставените шансове от съдбата в работата. Според вашия хороскоп за 2011 година, ще заздравите връзката с партньора си.

Близнаци

Годината ще е отдадена на големи пътувания. През цялото време ще бъдете изключителни заети, като това не бива да оказва прекалено голямо влияние на лични ви живот. Поддържайте близка връзка с роднините си.

Рак

През 2011 година, както при представителите на зодия Телец, късметът ще е с вас. Не се бойте да предприемате рисковани ходове и да инвестирате големи суми пари. Бъдете по-търпеливи и проявявайте повече разбиране към подчинените си.

Лъв

Според вашия хороскоп, 2011 година ще е белязана от трудности и неразбирателства с колеги и близки за вас хора. Старайте се да запазвате спокойствие дори и в най-напрегнатите ситуации. Не отказвайте помощ на приятели.

Дева

2011 година ще е времето, когато ще имате възможността да сбъднете мечтите си. Още през първите месеци от годината, ще сключите много успешна сделка, която значително ще подобри финансовото ви състояние. През летните месеци, ще успеете да направите екскурзия до известни дестинации.

Везни

Бъдете по-снизходителен към себе си през 2011 година. Вашият хороскоп показва, че натрупаният стрес може да доведе до проблеми със здравето. Намалете вредната храна. По време на отпуската си, ще ви бъде предложено да отидете на място за релаксация, където да възстановите силите си.

Скорпион

През 2011 година ще откриете своята нова половинка в живота. Късметът ще е на ваша страна и ще получите голямо наследство от далечен роднина. Бъдете по-големи оптимисти за бъдещето.

Стрелец

Ще бъдете на върха на щастието си през годината. Очакват ви големи изненади в личен план. Възможно е да се сдобиете с наследник. Ще имате успехи при инвестирането културни мероприятия и изкуство.

Козирог

Бъдете открити с хората около вас, за да постигнете желанията си. В любовта ще е нужно да не криете нищо от половинката си, за да се надявате на същото отношение от нейна страна.

Водолей

Ще имате леки проблеми със здравето, които ще отминат с времето. Имате нужда от повече спорт, за да подобрите здравословното си състояние. Очакват Ви известни тревоги с децата.

Риби

При рибите последният месец от годината - декември ще е най-успешният досега в цялата им кариера. Техният хороскоп за 2011 година, показва че по това време на година, ще получат дълго чакано повишение. Ще бъдете част от важна среща, където ще срещнат много бъдещи бизнес партньори.

Няма коментари: