вторник, 7 септември 2010 г.

Николета Лозанова не може да живее без климатици, иначе как ще прави разгорещен секс?


Николета Лозанова, една от най-скандалните манекенки у нас, винаги търси подходящата атмосфера край себе си и затова най-вероятно не може да живее без климатици.

Сигурно мнозина ще се запитат защо, макар че като знаем славата на силиконовата сексбомба никак няма да ни затрудни и вероятният отговор.

Тя постоянно попада в разгорещени ситуации, ако съдим от сайта за проститутки, в който се появи преди време и където Николета имаше профил.

За тази работа никак не ни се мисли как ще я кара, ако няма климатична инсталация, която да охлажда изпотеното й тяло от работата й по сеансите.

Някой ще кажат, че нали и тя трябва да се поизпоти за парите си, но въпреки че е модел не е толкова глупава, че да се пържи и кълчи в кревата в помещение, което не е климатизирано.

А и със сигурност няма начин да няма климатик на мястото, където раздава интимни ласки, след като знаем за скандалните хонорари, които прибира за любовен сеанс.

Последните й секс игри се развиват в Италия в някой от тузарските хотели, където тя най-редовно обслужвала Валери Божинов, разкриха от в.”ШОК”.

Той обаче е друга работа, тя му е гадже от 4 месеца насам и не й плаща за услугите на ръка, а по-скоро с разни глезотийки. Но не се изръсва чак толкова, тъй като, както е известно, най-голямата слабост на манекенките са футболистите, затова и Николета направила своето поредно попадение във футбола, макар че на нея са й вкарали топката.

Все още връзката им се води тайна, за която половинката на Божинов не подозира, но скоро това ще стигне и до ушите на Алисия, която направо ще побеснее, след като разбере, че историята се повтаря. Преди време Златка Райкова бе забъркана в порно афера с нейния възлюбен и тогава едва не се разделиха.

Сега обаче това ще се случи и националът ни сам ще го пожелае, но само трябва да уреди попечителските си права над детето.

А дотогава двамата с Николета ще правят разгорещен секс на климатика в хотелската стая и дори времето няма да ги притеснява, защото те ще го контролират с дистанционното.

Няма коментари: