петък, 24 септември 2010 г.

Андреа обижда Камелия на селянка


Двете фолкдиви Андреа и Камелия се хванаха за гушите, защото първата казала на втората, че е селянка, но блондинката със собствено предаване не й замълчала като отговаря, че тя пък е селяндурка и не може да паркира. Този факт сигурно кара съседите й да се обръщат към ключар, който да им помогне при изваждането на ключ за “Порше”-то на Андреа. Така след това те самите й отваряли колата, за да я паркират като хората, тъй като нейното било все едно е на село и само тя разполага с пътя.

Вместо едно, тя заемала цели три места на паркинга.

И наистина няма да се учудим, ако потърпевшите, ощетени откъм място за колите им, са стигнали до ключарски услуги, благодарение на които са се сдобили с вълшебен ключ. С негова помощ намесват возилото на силиконовата певица, както му е редът, защото не стига, че било огромно, ами се разпростирало напряко, навсякъде.

След това на Андреа не й правело кой знае какво впечатление, че тузарското й “Порше” е, както би трябвало да бъде, нали пък е блондинка.

Какво да я правят русокосата фурия комшиите, освен да процедират по този начин. На тях не им остава нищо друго, тъй като, ако вземат да се разправят с нея ще вземе да извика гаджето и тогава ситуацията ще излезе извън контрол.

Ето защо по-добре да отидат на ключар, който да им даде ключа не за пещерата (на богатствата), а за паркинга на колата им, което за тях също не е никак малко, особено в София.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: