събота, 11 април 2009 г.

ТВ ЛЕГЕНДАТА ЛИЛИ ВУЧКОВА ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА

Лилия Вучкова, бившата, но най-популярна водеща на детски предавания в историята на БНТ, бе конферанс и един от съорганизаторите на благотворителен бал на дамите в партия ГЕРБ, състоял ее преди броени дни.
Събитието бе огласено от песните на Веселин Маринов, Михаил и Кристина Белчеви, Хайго Агасян и Джина Иванова и др., които също подкрепиха хуманна кауза - да се подпомогне юношеската асоциация „Бъдещето сме ние", сдружение на средношколци, пред чиито очи зверски е малтретиран и умъртвен техен съученик в центъра на София.
3960 лева бяха събрани от благотворителна томбола, до един от които бяха предадени на младежката организация.
„Когато Юлиана Дончева и Милена Милотинова влязоха в политиката, още тогава можех да го направя, защото предлагаха и на мен да вляза в депутатска листа. Отказах, а сега също нямам политически амбиции. Просто съм майка на две деца и се тревожа за тяхното бъдеще. Вложих душа и сърце в благотворителния бал, но това е спонтанно. Ако
възникне и капка съмнение у мен, ще се дистанцирам на мига", споделя Лилия Вучкова. След слизането си от екран тя е главен редактор на дамското списание „Диета и красота".

Няма коментари: