петък, 5 декември 2008 г.

Ейми Уайнхаус чупи брачните окови

В понеделник Ейми Уайнхаус отново бе закара­на по спешност в болница. Според британските та­блоиди причината е припа­дък след полъщането на големи дози наркотици и алкохол. Това станало след бурен скандал по телефона между певицата и съпруга й Блейк Фийлдър-Сивил, с когото Ейми възнамерява да скъса веднъж завинаги след година и половина брак. Официалната версия за поредното й влизане в болница е странична реак­ция на предписаните й лекарства. Но вече никой не хваща вяра на подобни оправдания. Ейми Уайнхаус обяви миналата седми­ца, че ще се разведе с Блейк.

Това стана по-малко от ме­сец, след като той излезе от затвора, където прекара почти година по обвинение в нападение срещу собстве­ник на кръчма. След осво­бождаването му Блейк вед­нага постъпи в клиника за лечение на зависимости. Ейми Уайнхаус не отиде на посещение в клиниката и така подхрани слуховете за раздялата им. Тя проговори пред британския седмич­ник "Нюз ъв дъ уърлд", след като стана ясно, че Блейк се е сближил с гер­манската манекенка Софи Шандорф:
"Бракът ни свърши. За нас няма път назад. Той ня­маше перспектива. Бяхме заедно само заради секса" -заяви тя. "Ейми отдавна знаеше, че съпругът й под­държа връзка с манекенка­та", сподели близък на певицата. Тя била толкова бясна, че дори не позволява­ла да се споменава името й. Въпреки раздялата, Ейми Уайнхаус е платила сметка­та на съпруга си в клиника­та, която е 30 000 лири. Семейството й никак не одобрява това нейно решение. Близките на певицата се надяват тя окончателно да прекъсне контактите си с Фийлдър Сивил, защото мислят, че той й влияе па­губно и хвърлят върху него вината за пристрастяването й към дрогата и алкохола.

kliuki.net

Няма коментари: