неделя, 21 декември 2008 г.

Кубрат Пулев млати Андреа: не била зряла за брак, а само за секс

Непрекъснатите оплаквания на фолк певицата Андреа, че гаджето й Кубрат Пулев чат-пат й посяга изглежда не са евтин рекламен трик.
Това разбраха посетителите на столичното заведение "Бедрум" наскоро, когато станаха свидетели на бурен скандал, който европейският шампион по бокс спретна на изгората си. Гневът на Кубрат се стовари върху крехките плещи на блондинката съвсем буквално: Кобрата хвана Андреа за раменете и здравата я раздруса. Причина за яростта му се оказаха честите есемеси, които блондинката от "Пайнер" изпращаше и получаваше по мобилния си телефон. Макар Андреа да си пишеше с приятелка, Кубрат намери поведението й за обидно. "Излезли сме да пием по нещо, не да се правим на писатели", оправда избухването си боксьорът, когато скандалът попремина.
Според клюкари блондинката непрекъснато се въртяла около боксьора и това често го вбесявало. Наскоро когато го попитали кога ще се жени за Андреа, той се разкрещял: "Как ще се женя за тая, бе?" После се усетил и се поправил, че имал предвид певицата Андреа, а "жената на сърцето му" не била "узряла" за брак.
Явно обаче е узряла за секс.

kliuki.net

Няма коментари: