четвъртък, 11 юни 2009 г.

„Д’АРТС” ДАВАТ НОВ ЖИВОТ НА ПАРЧЕ НА КЕЦА

Най-новото парче на група 'Д’АРТС" - рок кавърът на "Сбогом, моя любов", бързо се превърна в хит в дискотеките на цялата страна. Новият саунд на изпълнението е дело на едни от най-успешните денс проекти в България в последните години - "ВеерZone". Рок групата 'Д’АРТС" решила да се довери на "Веер Zonе", след като първата рок версия на "Сбогом моя любов" била често поръчвана по дискотеките в цялата страна и няколко диджея поискали да направят неин ремикс с клубно звучене, за да могат да я въртят по-често на най-големите партита. Група "Дартс" обаче реши да се довери на "Веер Zone" и ефектът не закъсня - според наши сънародници, живеещи в САЩ, новата версия към сингъла вече е едно от най-поръчваните парчета на българските партита отвъд океана.
"Сбогом, моя любов" е един от емблематичните евъргрийни в историята на българската музика и сега за първи път се изпълнява от женския вокал на 'Д’АРТС"- Катина.
Вече е готово и видеото към ремикса - дело на режисьора Васил Стефанов. Клипът е сниман в автоморга в близост до столицата и на него вокалистката Катина буквално унищожава червен спортен автомобил, който е подарък от приятеля й. Идеята на видеото е, че за да каже сбогом на своята стара любов, певицата трябва да сложи край на всичко, което й напомня за нея. Новата дене версия на "Сбогом, моя любов" в комбинация със зрелищното видео вещае нов голям успех за сингъла на група "'Д’АРТС".

Няма коментари: