четвъртък, 11 юни 2009 г.

Пластичните операции обичайни в Холивуд

Доста от талантливите и атрактивни звезди в шоубизнеса са красиви но хубостта им не винаги е естествена, И тъй като външният вид е много важен за успешните им изяви, те често прибягват до корекции, с които да го подобрят. Още повече че става дума за хора без финансовите проблеми на простосмъртните. Кои интервенции не останаха незабелязани за феновете и критиките?
Дженифър Анистън си коригира носа.
Хубавичката Дженифър Анистън прибягна до естетическата хирургия, за да направи по-фин носа си. Но тя обясни, че това е било наложително, тъй като е било свързано с отстраняването на проблем с дишането. Независимо дали операцията е била по-скоро с медицинска или с естетична цел, резултатът е положителен. Дженифър призна, че цената на промяната е между 2500 и 4000 евро.
Виктория Бекъм си сложи силикон в бюста.
Поне засега Виктория Бекъм прибягва неколкократно до услугите на разкрасителната хирургия, единствено за да промени гръдната си обиколка. Първо увеличи чувствително размера на бюста си, което със сигурност е допаднало на съпруга й. След това обаче Вики реши, че гръдта й е прекалено обемна и се подложи на операция за редукция. В крайна сметка тя се сдоби с бюст с впечатляващи размери. Смята се, че госпожа Бекъм е броила на медиците общо сумата от 4000 до 8000 евро.
На Брад Пит му издърпаха ушите.
И мъжете понякога полагат усилия да станат по-хубави. Секссимволът
Брад Пит е един от тях. За успокоение на фенките все пак трябва да се каже, че човекът си е естествено красив. С пластична операция единствено са му прибрали ушите, които били доста щръкнали. Тази манипулация струва някъде между 1000 и 2000 евро. Иначе при Брад всичко си е естествено - митът за този Аполон остава непокътнат.
И Лейди ГаГа легна под скалпела.
Нашумялата напоследък певица Лейди ГаГа не винаги е била така привлекателна. Тя също направи корекции на част от лицето си. От промяната на формата на носа й лицето й стана определено по-хармонично. Наблюдатели коментират, че резултатът е учудващо добър, още повече, че сумата, която е броила, далеч не е бомбастична - става дума за интервенция, която обикновено струва между 2500 и 4000 евро.
Деми Мур бие всички рекорди.
Деми Мур е готова да съхрани младежкия си вид на всяка цена. Това е обяснимо, като се има предвид, че съпругът й Аштън Кътчър е много по-млад от нея, а е и хубав! Деми е известна с многото пластични операции, на които се е подлагала: липосукции, гръдни импланти, лифтинг, попълвания с колаген... Резултатите безспорно са добри ! Смята се, че Деми засега е платила над 350 000 евро за хубостта си.
Кайли Миноуг се превърна във "фея с колаген”.
Кайли Минуг навърши 40 миналата година, но възрастта й наистина не си личи по лицето й. Колагеновата фея яко се е потрудила и не е оставила и следа от бръчка. Инжектирането струва еднократно по 500 евро.
Косата на Матю Макконахи е имплантирана.
Матю Макконахи по природа има тяло мечта и идеална усмивка. Все пак, човек не може да притежава всички хубавини! Малкият недостатък на актьора е в косата и по-скоро в нейната липса. Така че той си имплантира коса, нищо че се говори, че плешивостта била секси!

Няма коментари: